Zorgen met een lach

Zorg op zich is onze expertise, maar hoe we het doen bepaalt onze service. Onze patiënten kunnen rekenen op hartelijke bezoeken waar naast de professionele hulp tijd gemaakt wordt voor een fijn gesprek of een grapje.

 

 

 

Hulpverlening op maat

Wij luisteren naar uw noden en passen waar nodig onze hulpverlening aan. Wij overleggen met jouw chirurg of huisarts om er zeker van te zijn dat alles perfect verloopt.

 

 

 

Opgeleid team

Of het nu gaat om stomazorg of een bloedafname, wij zijn ervoor opgeleid. Je kunt er dus absoluut zeker van zijn dat alle zorgen met de nodige vakkundigheid en kennis van zaken worden verleend.

 

 

Waarom kiezen voor Hart voor de zorg?

Het team van Hart voor de zorg bestaat uit drie opgeleide en ervaringsrijke dames met passie voor zorg en thuisverpleging. Voor hen is zorg meer dan een correcte hulpverlening. Het is een kwestie van vertrouwen en gemoedelijkheid, waarbij de patiënt centraal staat en er met een glimlach gewerkt wordt. Indien gewenst, kan er naast Nederlands, ook in het Frans of het Arabisch gecommuniceerd worden.

 

 

Welke regio doet Hart voor de zorg aan?

Wij hebben voornamelijk patiënten in Evergem (Oost-Vlaanderen), maar doen ook de regio groot Gent aan. Bel ons gerust op om te weten te komen of wij ook in uw stad of gemeente hulp verlenen.

Waarom lachen zo belangrijk is?

Zoals Freud ooit zei: “Humor heeft iets bevrijdends, indrukwekkends en verheffends, een besparing op emotie met een negatieve lading.” Lachen zorgt ervoor dat het vertrouwen tussen patiënt & hulpverlener versterkt wordt.

 

Daarnaast verzacht humor de pijn en zorgt het voor een positieve mindset en een ontspannen gevoel.

 

 

Waarom is autonomie zo belangrijk?

Wij nemen geen zaken uit handen die je zelf wil doen. Zo behoud je jouw zelfstandigheid en eigen waarden. Wij werken op het tempo van patiënt met een enorm respect voor zijn of haar wensen.

© 2024 Hart voor de zorg - Privacy - Website by KMOSites